دسته بندی ها : مقالات

نورپردازی ورزشگاه لوژنیکی luzhniki مسکو (جام جهانی ۲۰۱۸)

  ورزشگاه لوژنیکی”Luzhniki” که در سال ۱۹۵۶ افتتاح شد، از آن زمان تا کنون این ورزشگاه چندین بار مورد بازسازی قرار گرفت. آخرین باز سازی آن در سال ۲۰۱۳، جهت بازیهای جام جهانی ۲۰۱۸ شروع شد و تعمیرات اساسی در آن اعمال گردید که بتوانند این واقعه مهم را به خوبی برگزار کنند. ذات ورزشگاهها گردهم آیی تعداد زیادی از افراد می باشد که برای مسابقه و شادی و نشاط دور هم جمع می شوند. این ورزشگاه دارای ۸۱٫۰۰۰ نفر ظرفیت برای تماشای این رویداد مهم را دارد. تماشاگران برای دیدن بازیها زیر یک سقف ۱۱ متری که از جنس سازه های فضایی می باشد قرار می گیرند تا از بارش باران و برف مصون بمانند. محل نشستن تماشاچیان در زیر این سازه فضایی نیز از نور ال ای دی بهره برده است که تماشاگران فضایی امن و زیبا  خواهند داشت.

   برای برقراری نظم و امنیت ورزشگاه و حتی ورود و خروج افراد نیز تدابیری اندیشیده شده که در صورت ایجاد صف ورود و خروج اگر هوای بارانی را شاهد باشیم به هیچ عنوان افراد در فضای آزاد قرار نمیگیرند و زیر سایبان به راحتی تردد خواهند داشت.

   نورپردازی استادیوم از لحاظ امنیتی نیز دارای اهمیت ویژه می باشد که اگر تامین نشود دوربینهای فیلمبرداری و امنیتی قادر به تشخیص نیستند و نمی توانند برای حفظ امنیت نقش ایفا کنند. برای سیستم روشنایی ورزشگاه  لوژنیکی LUZHNIKI  ازیک تبلت برای دستور و کنترل استفاده کردند که این کنترل و دسترسی نیز در میدان اصلی شهر مسکو قرار دارد. برای این کار تمام تمهیدات اندیشیده شده است برای تقسیم بار و حتی قطع برق و شرایط اضطراری نیز تدابیر جایگزین مد نظر قرار داده شده است.

   سرویس رسانه ای وزارت مسکن روسیه گفت که سیستم سوئیچ خودکار اتوماتیک در میدان اصلی ۲۰۱۸ FIFA World Cup Russia ™ در نظر گرفته شد. نورپردازی بیرونی ورزشگاه لوژنیکی Luzhniki  از الگوریتم های خاصی تبعیت می کند که باعث بالاتر رفتن راندمان و خوش چهره تر شدن ورزشگاه و شهر مسکو می شود. ترمیم و نوسازی نورپردازی ورزشگاه از اوایل سال ۲۰۱۷ میلادی شروع شد. در این ورزشگاه از ۳۴۸ پروژکتور استفاده شد. پروژکتورهای ورزشگاه luzhniki همه از جنس ال ای دی می باشند و این امر سبب گردید که توان مصرفی برق ورزشگاه تا حد قابل توجهی نسبت به قبل که از پروژکتورهای متال هالید استفاده شده بود کاهش یابد. روشن شدن آنی و لحظه ای پروژکتورها و مصرف کم آنها تاثیر بسیار زیادی در کنترل انرژی هنگام بازی دارد.

 CRI بالا و نداشتن فلیکر در پروژکتورهای ال ای دی استفاده شده در استادیوم لوژنیکی luzhniki سبب می شود شاهد صحنه ای دلپذیر تر از بازیها باشیم و خطای بازیکنان و داوران نیز تا حد زیادی با این محصولات کم شود.

   کل استادیوم لوژنیکی luzhniki از محصولات ال ای دی برای روشنایی بهره می برد.برای نورپردازی داخلی ورزشگاه بیش از ۲۰ هزار چراغ روشنایی به کارگرفته و نصب گردید. برای تامین نور ورزشگاه جهت تصویر برداری بهتر از دور سازه های فضایی استفاده شد. با کارگذاشتن پروژکتورها دورتادور ورزشگاه سایه ها بطور بسیار زیادی از بین میرود و نور یکدست را برای تصویر برداری این واقعه تاریخی و زیبا رقم میزند که این مهم در این ورزشگاه به خوبی رعایت شده است. نور در ورزشگاه لوژنیکی luzhniki به نسبت سایر ورزشگاههای روسیه دارای اهمیت بیشتری است ، چون این استادیوم در شهر مسکو قرار دارد و از لحاظ موقعیت قرار گیری دارای اهمیتی ویژه می باشد.

درصورت علاقه مندی به نورپردازی تخصصی تر ورزشگاه های فوتبال، مقاله نورپردازی زمین فوتبال را نیز مطالعه بفرمایید.

کپی برداری با ذکر منبع مجاز می باشد.

[تعداد: 1  میانگین: 5/5]


اشتراک گذاری در :
admin

نوشته های اخیر

محاسبه نورپردازی معابر

محاسبه نورپردازی معابر سالیان بسیار زیادی از شروع نورپردازی خیابانها و معابر میگذرد و با…

1 سال قبل

چراغ خیابانی “تفاوت چراغ خیابانی بخار سدیم با ال ای دی”

تفاوت چراغهای خیابانی پرفشار و ال ای دی در ابتدا به عملکرد و منحنی پخش…

3 سال قبل

CRI یا شاخص نمود کیفی چیست؟

شاخص نمود رنگ چیست؟      در حال حاضر در استاندارد نوری، تنها معیار برای…

4 سال قبل

چقدر اپل واچ سری ۶ را می شناسید؟

اپل واچ سری 6      اپل واچ سری 6 همزمان با IOS14 معرفی و…

4 سال قبل

DOB چیست ؟

DOB  چیست؟ DOB یا همان (Drive On Board) به معنای درایو بر روی برد است.…

4 سال قبل

حمل و نقل و قوانین حمل محصولات

حمل و نقل و قوانین حمل محصولات   ریشه کلمه ترابری برگرفته از واژه "ترا"…

4 سال قبل