فرضیه جهان های موازی”چند جهانی بودن”

تاریخ انتشار: 2020/12/24 | تعداد بازدید: 948 | نویسنده: admin

آیا اثباتی برای فرضیه جهان های موازی وجود دارد؟ آیا قوانین فیزیک به همین جا ختم می شود یا اثباتی برای فرضیه چند جهانی وجود دارد؟

فرضیه جهان های موازی"چند جهانی بودن" پروژکتور پرژکتور پرژکتور ال ای دی پروژکتور ال ای دی پرژکتور led پروژکتور led

     آخرین نظریه استیون هاوکینگ درباره جهان های موازی به قدری عجیب و پیچیده است که پس از آشنایی با آن احساس می کنید مغز شما از کار افتاده است و دیگر توان فکر کردن ندارید.  او این نظریه را قبل از مرگ ارائه داد و دنیای فیزیک را بهت زده کرد. نظریه چند جهانی (Multiverse) یکی از پیچیده ترین و نامتعارف ترین نتایج نسبیت عام و نظریه ریسمانهاست. بر اساس این نظریه جهان های بی نهایت وجود دارند که کنار هم بطور موازی حرکت می کنند و  هرجهان ممکن است با جهان مجاور خود اختلافاتی داشته باشد.

اما مطابق با دیدگاه آخر هاوکینگ، پیچیدگی کیهان کمتر از آنچیزی است که تصور می شود و در واقع نظریه های چند جهانی بی نهایت اغراق آمیز هستند.

یکی از فضانوردان به نام “مکنامارا” اینگونه می گوید:
طبق فرضیه چند جهانی، حباب های چندگانه ای از جهان داریم که پس از بیگ بنگ یا همان انفجار بزرگ پدیده تورم کیهانی رخ داد. این پدیده سبب شد که بخش هایی از جهان حتی با سرعتی بیش از سرعت نور گسترش یابد. طبق این نظریه، فرایند تورم کیهانی ابدی است و هنوز هم در حال رخ دادن و ایجاد حباب های جدید “جهان جدید”هستیم.
در نتیجه می توان گفت همواره جهان های جدیدی در حال خلق شدن است. به گفته ایشان، آن ها همواره درحال یافتن این جواب هستند که آیا تورم کیهانی واقعی است یا خیر؟
به همین دلیل برای رسیدن به این هدف درحال ساختن آنتن فضایی تداخل سنج لیزری هستند. یک طرح پیشنهاد شده برای یک مأموریت فضایی با هدف آشکارسازی و اندازه‌گیری دقیق امواج گرانشی از منابع نجومی است. با کارگذاشتن این آنتن، شاید بتوان به سوالات دست نیافتنی پی برد!

 

کپی برداری با ذکر منبع مجاز می باشد.

[تعداد: 1   میانگین: 5/5]


اشتراک گذاری در :
Call Now Button