نورپردازی سالن ها و تالارهای عروسی و جشنها

تاریخ انتشار: 2020/12/24 | تعداد بازدید: 1511 | نویسنده: admin

نورپردازی سالن ها و تالارهای عروسی و جشن ها

     برای نورپردازی سالن ها و تالارهای عروسی راههای متفاوتی وجود دارد. اگر بخواهیم بدانیم که سالن مورد نظر را چگونه نورپردازی کنیم، باید اصول اولیه نورپردازی را مدنظر قرار دهیم. نورپردازی سالن ها با توجه به نوع برگزاری جشن ها و مراسم با هم متفاوت است. سالن های پذیرایی برای مصارف گوناگون استفاده می شوند لذا مناسب چند کاربری نورپردازی توصیه می شود. نورپردازی با توجه به میهمانان حاضر در سالن نیز می تواند متفاوت باشد.

پروژکتور،نورپردازی،والواشر،بهین تاب،تالار عروسی،دکوراتیو،نورپردازی موضعی،
     سالن غذا خوری با سالن حضور میهمانان، سن، پیست رقص و یا محل حضور ارکستر نیز با دیگری متمایز و متفاوت هستند. در نورپردازی سالن غذاخوری می باید نور به اندازه کافی، یکدست و یکنواخت در نظر گرفته شود که سایه ای وجود نداشته باشد. پروژکتورها می توانند بهترین وسیله نورپردازی در این خصوص باشند. در چنین فضایی می باید غذا، ظروف و لوازم پذیرایی کاملا تمیز و شفاف به چشم بیایند. از آنجایی که صاحبان چنین اماکنی زحمات زیادی را برای پذیرایی میهمانان متقبل می شوند. لازم است این تلاش را با نورپردازی اصولی به چشم میهمانان آنگونه که شایسته است جلوه دهیم. وجود سایه در روی میز ممکن است نظافت و تمیزی ای را که برای میهمانان تدارک دیده شده است را به یک منظره بد تغییر دهد. میهمانان ممکن است با دیدن یک سایه و بوجود آمدن خطای دید نتوانند درک درستی از نظافت و پاکیزگی فضا را داشته باشند.
     توصیه می شود برای سالن غذا خوری از نور گرم و یا اصطلاحا آفتابی استفاده شود. توجه داشته باشید استفاده از نور موضعی و یا نور مخفی سبب می شود که افراد زمان طولانی تری برای صرف غذا سپری کنند. از آنجاییکه حضور در مجلس هدف اول ماست بنابراین استفاده از نور تخت پیشنهاد می شود. گاهی ممکن است بخواهیم زمان صرف غذا را کوتاه کنیم. “این علت را می توان در کم بودن فضای پذیرایی شام، صرف بیشترین زمان در میهمانی، استفاده از سالن غذاخوری در حین جشن برای کاری دیگرو… دانست”.

     بنابراین می توانیم بگوییم اگر می خواهیم اهداف فوق را دنبال کنیم، برای نور پردازی سالن غذاخوری و تالارهای پذیرایی باید نور تخت و گرم و حداقل ۲۰۰ لوکس را در نظر بگیریم.

نورپردازی تالار عروسی سالن ها و جشن ها

     در سالن اصلی نیز با توجه به فضای پذیرایی و قرارگیری میهمانان می توان نورپردازی را انجام داد. این مساله به نوع دکوراسیون و معماری و فضای شما نیز بستگی دارد نور سفید به معنی تمیزی، طراوت و  تازگی همواره بوده و هست اگر میزهای سالن پذیرایی شما با رنگ سفید دیزاین شده است می توانید برای تمیز جلوه دادن آنها از نور با رنگ سفید استفاده کنید. اگر به میزهای داخل سالن نور موضعی سفید بتابانید و در راهرو ها و فاصله میان میزها از رنگهای دیگر برای روشن کردن جهت تردد استفاده کنید سالن تمیز و پاک به نظر خواهد آمد.

رنگ سفید (مهتابی)

     اگر از رنگ سفید(مهتابی) برای نورپردازی سالن نمی خواهید استفاده کنید، مسلما باید از نور زرد یا آفتابی استفاده کنید. ولی به خاطر داشته باشید نور آفتابی زمانی فضای شما را زیبا جلوه میدهد که:

۱- معماری زیبایی در سالن وجود داشته باشد.
۲- نور را به صورت موضعی به عناصر دکور تابیده شود.
۳- عناصر موجوذ روی میز از جمله ظروف پذیرایی به رنگ گرم مزین شده باشند.

رنگ آفتابی

     به خاطر داشته باشید از رنگ آفتابی برای فضایی استفاده کنید که آن فضا طراحی چشم نوازی داشته باشد. برای فضای کلی تالار می توان با توجه به نوع نورپردازی بین۵۰ تا ۱۵۰ لوکس را در نظر گرفت. در نورپردازی میدان، صحنه یا سن علاوه بر ادوات نورپردازی که برای جلوه های ویژه استفاده می شود می باید با نورافکن های پرنور، نوری تخت و ترجیحا به رنگ گرم در این فضا به وجود آورد. بیشترین جایی که در تالار ها برای فیلمبرداری و عکاسی استفاده می شود همان سن و یا فضای اصلی تجمع عوامل اصلی جشن می باشد.

– برای فیلمبرداری نیاز به حداقل ۱۰۰۰ لوکس نور می باشد بنابراین باید از پروژکتور برای داشتن این مقدار نور بهره گرفت.
– نور کافی و مدوام برای تصویربرداری، سبب بهتر شدن فیلم مجلس شما خواهد بود.
– برای نورپردازی سن باید از پروژکتور استفاده کنید
– همواره برای فضای داخل از پروژکتورهای داخلی استفاده می شود
– بخاطر داشته باشید اگر از پروژکتورهای عادی استفاده کنید در زمانی کوتاه افت نور پیدا خواهد کرد.
– برای تامین نور فیلمبرداری نیازمند به پروژکتورهای داخلی هستید.
– به خاطر داشته باشید از تولید کننده و فروشنده خود بخواهید محصولی را به شما معرفی کند که مختص نورپردازی داخلی باشد.

 

نورپردازی دکوراتیو 

     مساله دیگر در نورپردازی سالن های مجالس استفاده از نورپردازی دکوراتیو می باشد. شما می توانید با روشن کردن نور در جای جای سالن جلوه بصری بسیار زیبایی را بوجود آورید. مثلا استفاده از زیر میزها و یا پایه های ستون ها برای نورپردازی که می تواند با والواشر و یا دکوراتیو صورت پذیرد. در برخی از مجالس نیازی نیست میهمانان به وضوح رویت شوند، برای اینکار می توانیم با نورپردازی کلی فضا با رنگهای متفاوت و استفاده از پروژکتورهای رنگی کل فضا را روشن کنیم
نورپردازی با نورهای رنگی علاوه بر روشن شدن، فضای نامفهومی را برای بیننده بوجود می آورد.

     رنگ نور آبی برای این کار بسیار مناسب است. یکی از خصوصیات رنگ نور آبی خاصیت مرموز بودن آن است. صرفا با رنگ آبی می توان هم روشنایی محیطی را تامین کرد و همزمان عدم وضوح اجسام و افراد را زیر این نور به ذست آورد. رنگ نور آبی، لومن بسیار پایینی تولید می کند که همین امر آن را بسیار رازآلود ساخته است. این مساله سبب می شود هم میهمانان به خوبی تردد کنند و هم اینکه به وضوح دیده نشوند. اگر به اکثر برنامه های تلویزیونی که تماشاگر محور هستند دقت نمایید می بینید که رنگ نور موجود به سمت تماشاگرها آبی می باشد. در این نوع نورپردازی با متمرکز کردن نور به روی سن فضای مطلوبتری بدست می آید.

تیم تخصصی بهین تاب

     برای نورپردازی سالن ها و تالارهای عروسی همواره متخصصین و مهندسان ما برای مشاوره امادگی کامل را دارند. ما میتوانیم برای شما مقدار نور مورد نیازتان را شبیه سازی کرده و در اختیارتان قرار دهیم. همیشه بر این باور هستیم تولید و ارائه محصول با کیفیت هدف اصلی تیم مهندسی و دورنمای بهین تاب است. همواره بر آنیم که بهترین پروژکتورها و لوازم نورپردازی را تولید و در اختیار مشتریان قرار دهیم.
* به دلیل عدم تمایل صاحبان مجموعه هایی که بوسیله محصولات بهین تاب نورپردازی تخصصی شده اند، از گذاشتن عکس ها معذور شدیم و عکسهای این مقاله برگرفته از سایتهای خارجی می باشد.

 

کپی برداری با ذکر منبع مجاز می باشد.

[تعداد: 1   میانگین: 5/5]


اشتراک گذاری در :
Call Now Button